Onze organisatie

Kuipers Personeel is dé totaalpartner op het gebied van personeelsbehoefte in de infra, groen en technische sector op zowel uitvoerend- als kaderniveau. Dagelijks werken wij vanuit Assen en Veendam, op deze manier kunnen we heel Noord-Nederland bedienen.

Ons bedrijf is ooit ontstaan als uitzendbureau en leverancier van vakkrachten in de infrastructuur en groenvoorziening. Onze kracht is ons omvangrijke netwerk op zowel uitvoerend als kaderniveau.

Onze uitvoerende mensen zijn dagelijks goed voorbereid onderweg, denk hierbij aan PBM’s en voorzien van minimaal VCA. Ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. We investeren dan ook graag in hen. Onze medewerkers krijgen een eerlijke beloning, gebaseerd op de desbetreffende cao.

Daarnaast bemiddelen wij ook kaderfuncties, onze verschuiving naar kaderbemiddeling weerspiegelt niet alleen onze groei, maar ook onze ambitie om verder te gaan dan het traditionele uitzendmodel. We willen niet alleen werknemers plaatsen; we bouwen waardevolle partnerschappen op met werkgevers en werknemers. Of je nu behoefte hebt aan permanente uitbreiding of tijdelijke ondersteuning voor piekmomenten en projecten, wij hebben de oplossing. Onze ervaren accountmanagers ontzorgen op alle niveaus.