Banen via Kuipers Personeel

Hoe gaat dat en hoe is dat?

Wij regelen alles, zowel voor de opdrachtgever als voor de kandidaat. Ontzorgen is hierbij het sleutelwoord. Goede voorwaarden, goede condities en altijd een baan die bij je past. Dat is bij ons de standaard. Korte lijnen, persoonlijke aandacht. We gaan voor de lange termijn. Met uiteindelijk als doel een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers.

Uitvoerende kandidaten

Bij Kuipers Personeel weet je precies waar je aan toe bent, wij ontzorgen en hierdoor hoef jij je alleen maar te richten op je werk. Wij hanteren dezelfde voorwaarden als de inlener doet, vanaf dag 1 ontvang je bij ons pensioen. Concreet betekent dit dat wij altijd de cao volgen van de inlener en dat jij gegarandeerd bent van een eerlijk en goed salaris.

We zorgen voor persoonlijke beschermingsmiddelen, want jij moet op een veilige manier je werk kunnen doen. Ben je nog een aanvullende cursus of training nodig? Geen probleem, ook dit regelen we voor je. Denk hierbij aan VCA, maar ook VIAG/BEI of zelfs en rijbewijs. 

We maken graag kennis met je en bespreken jouw wensen, met een netwerk in de GWW, groenvoorziening, transport en techniek zijn Perry en Roy in staat om altijd de juiste baan te vinden voor jou!

Middenkader kandidaten

Jouw aanspreekpunt voor functies op midden- en hogerkader niveau in zowel de infra als de techniek is Geert. Ben jij een startende en/of ervaren professional en op zoek naar een nieuwe baan of uitdaging? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens de kennismaking nemen we de tijd voor je, we brengen jouw wensen in kaart en bepalen in overleg welk bedrijf en functie het beste bij jou past.

We beschikken over een groot netwerk in Noord-Nederland in de GWW, infra en techniek. Hierdoor zijn wij in staat om voor jou de juiste match te vinden. Je ontvangt van ons minimaal een jaarcontract, ook wel bekend als een deta-vast contract. Onze opdrachtgevers hebben altijd de mogelijkheid om jou na verloop van tijd rechtstreeks een overeenkomst aan te bieden.

Onze bemiddeling is de springplak voor jouw loopbaan

Kuipers Personeel voor jouw toekomst

Wil je meer informatie? Neem contact op met Kuipers Personeel.